de ontwerper

Met DSGN² maakt Mieke de Haan de wereld, oké de winkelstraten, al sinds 2008 een beetje mooier.
Ze vind het heerlijk om voor anderen te creëren en creatieve projecten te realiseren waardoor mensen geraakt worden.
Door Mieke’s creativiteit is ze altijd bewust en onbewust opzoek naar inspiratie. Ideeën en trends vind ze vaak op beurzen, in musea, in kunst & design, vakbladen, online, buiten op straat of in de natuur.

De afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden is heerlijk in dit bedrijf vind Mieke, het houd haar scherp. Originele etalages en grafische ontwerpen creëren die de potentiële klanten verleiden en jouw product in de spotlights zetten. Elke keer totaal anders maar altijd passend bij de identiteit van jouw bedrijf. Persoonlijke aandacht, vertrouwen en betrokkenheid met alle opdrachtgevers vind Mieke enorm belangrijk. Dit is in het belang van een goede samenwerking en komt tot uiting in het eindresultaat van de etalages en de grafische projecten. Mieke is pas tevreden als alles goed en in balans staat en u blij bent met het eindresultaat. 

team

Ik werk graag samen. Klanten waar ik al voor werk weten dat ik een fijne samenwerking heb met andere zelfstandig etaleurs. Zo vorm ik een collectief met 3 andere etaleuses. Met een fijn team van betrouwbare vakmensen om mij heen kan ik zowel grote als kleine projecten aan!

Bijzondere etalages ontwerpen die aandacht trekken en jouw producten in de spotlights zetten; inspireren door een prachtige chique etalage of juist een glimlach bezorgen door een vrolijk en kleurrijk decor in de etalage. Die variatie vind ik het mooiste van mijn werk, het is nooit 2 keer het zelfde.” Mieke