vormgeving

Na een persoonlijke kennismaking op jouw bedrijfslocatie en inventarisering van alle wensen, ga ik aan de slag met de grafische vormgeving: kleurkeuze, vorm, lay-out en typografie. Samen bepalen ze de uitstraling en identiteit van jouw bedrijf. Goed gecombineerde kleuren en krachtige, heldere vormgeving maken samen het perfecte ontwerp. Een resultaat waar je straks trots op kan zijn!

belettering XS tot XXL

DSGN² houdt er van om mooie dingen te creëren. Zowel binnen als buiten kunnen er prachtige effecten bereikt worden met prints. Klein en groot, maar altijd met een groots effect. Hele muren kunnen tegenwoordig in één stuk beplakt worden met een materiaal zoals Airtex. Weg met de naden in behangbanen dus! Ramen kunnen helemaal dichtgeplakt worden met een reclameprint op one-way-vision folie, voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken maar jij wel naar buiten. Maar ook een kleine sticker op je auto of bedrijfsbus kan voor een groots effect zorgen. Mieke draait haar hand er niet voor om. Nieuwsgierig wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Ik adviseer u graag.

allround signing

DSGN² heeft inmiddels vele jaren ervaring in de reclamebelettering en signing, zowel productie als montage en beplakken houden we in eigen beheer of in nauwe samenwerking met kundige vakmensen, dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.