Vormgeving

grafische vormgeving

Goed gecombineerde kleuren en krachtige, heldere vormgeving maken samen het perfecte ontwerp. Na een persoonlijke kennismaking op locatie en inventarisering van alle wensen, ga ik aan de slag met de grafische vormgeving: kleurkeuze, vorm, lay-out en typografie. Samen bepalen ze de uitstraling en identiteit van jouw bedrijf. Een resultaat waar je straks trots op kan zijn!

belettering van XS tot XXL

DSGN² houdt er van om mooie dingen te creëren. Zowel binnen als buiten kunnen er prachtige effecten bereikt worden met afbeeldingen. Klein of groot, maar altijd met een groots effect. Hele muren kunnen tegenwoordig in één stuk behangen worden met een materiaal zoals Airtex. Ramen kunnen helemaal dichtgeplakt worden met een reclameprint op one-way-vision folie, voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken maar jij wel naar buiten. Maar ook een kleine logosticker op je auto of bedrijfsbus kan voor een groots effect zorgen. Mieke kan het hele grafische pakket verzorgen. Nieuwsgierig wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Ik adviseer u graag.

allround signing

Mieke heeft inmiddels vele jaren ervaring in de reclamebelettering en signing, zowel productie als montage en beplakken heeft DSGN² in eigen beheer of in nauwe samenwerking met kundige vakmensen, dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.